Συνεντεύξεις στον Ιστότοπο ‘Καλλιέργεια’

Συνεντεύξεις

Entrance Exams - Interview with Marianna

Η Μαριάννα, οι Πανελλήνιες και η Ατσουμπαλίωση

Είναι ευχάριστο να καταστρέφεις τους νέους. Ένας τρόπος για να το πετύχεις, είναι να είσαι γονιός, μεσήλικας, με πρώιμη αρθρίτιδα και χρόνια δυσκοιλιότητα και να φαντασιώνεσαι πως θέλεις να τους προετοιμάσεις ώστε να μπουν στην άγρια αγορά εργασίας με ευνοϊκότερους όρους από εσένα.

>>
Ειδική Αγωγή και Γεωργική Εκπαίδευση - Φωτογραφία Άρθρου

Ειδική Αγωγή και Γεωργική Εκπαίδευση – 2ο Μέρος

Με την παρουσίαση του δεύτερου μέρους ολοκληρώνεται το αφιέρωμα “Ειδική Αγωγή και Γεωργική Εκπαίδευση” μέσα από την αφήγηση του καλού μας φίλου, δάσκαλου Γιώργου (ή Μανώλη ή Θανάση) Ναούμη. Για την Ειδική Αγωγή υποσχώμεθα απλά πως θα επανέλθουμε.

>>
Ειδική Αγωγή και Γεωργική Εκπαίδευση - Ειδική Αγωγή και Γεωργία

Ειδική Αγωγή και Γεωργική Εκπαίδευση

Πως μπορείς να παρουσιάσεις ένα θέμα το οποίο ολότελα αγνοείς; Ακόμα χειρότερα: πως μπορείς να παρουσιάσεις το σημαντικό έργο ενός φίλου χωρίς πρόδηλα η παρουσίαση αυτού του έργου να καταστεί μονομερές δοξαστικό και εγκώμιον; Η απάντηση είναι μάλλον απλή και συνοψίζεται σε μία λέξη: αντικειμενικά.

>>

Η χρήση του υλικού, όπου δεν αναφέρονται δικαιώματα τρίτων, είναι απολύτως ελεύθερη. Η διάδοση του, ενδεχομένως, χρήσιμη.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on reddit
Share on digg
Share on stumbleupon

Φυτεύοντας ή κάνοντας μιά τρύπα στο νερό; Όπως και να το δεί κανείς, το βέβαιο είναι πως το τεχνητό νησί, το Freedom Cove, που δημιούργησαν η κυρία Catherine King και ο κύριος Wayne Adams στον Καναδά, περιλαμβάνει πάμπολλα φυτά, λαχανόκηπο και τέσσερα θερμοκήπια. Όσο για την τρύπα, ναι και αυτή υπάρχει. Για ψάρεμα από το σαλόνι.

Close Menu
Skip to content