Συνεντεύξεις

Συνεντεύξεις

Η Μαριάννα, οι Πανελλήνιες και η Ατσουμπαλίωση

Είναι ευχάριστο να καταστρέφεις τους νέους. Ένας τρόπος για να το πετύχεις, είναι να είσαι γονιός, μεσήλικας, με πρώιμη αρθρίτιδα και χρόνια δυσκοιλιότητα και να φαντασιώνεσαι πως θέλεις να τους προετοιμάσεις ώστε να μπουν στην άγρια αγορά εργασίας με ευνοϊκότερους όρους από εσένα.

Ειδική Αγωγή και Γεωργική Εκπαίδευση – 2ο Μέρος

Με την παρουσίαση του δεύτερου μέρους ολοκληρώνεται το αφιέρωμα “Ειδική Αγωγή και Γεωργική Εκπαίδευση” μέσα από την αφήγηση του καλού μας φίλου, δάσκαλου Γιώργου (ή Μανώλη ή Θανάση) Ναούμη. Για τα κορίτσια που ξετρελλάθηκαν με το κάλλος του αρχετυπικού Μεσόγειου ανδρός, υποσχώμεθα ένα διαφορετικού χαρακτήρα αφιέρωμα στον Γιώργο, με εξαιρετική…

Ειδική Αγωγή και Γεωργική Εκπαίδευση

Πως μπορείς να παρουσιάσεις ένα θέμα το οποίο ολότελα αγνοείς; Ακόμα χειρότερα: πως μπορείς να παρουσιάσεις το σημαντικό έργο ενός φίλου χωρίς πρόδηλα η παρουσίαση αυτού του έργου να καταστεί μονομερές δοξαστικό και εγκώμιον; Η απάντηση είναι μάλλον απλή και συνοψίζεται σε μία λέξη: αντικειμενικά. Αντικειμενικά λοιπόν θα πούμε, πως…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η χρήση του υλικού, όπου δεν αναφέρονται δικαιώματα τρίτων, είναι απολύτως ελεύθερη. Η διάδοση του, ενδεχομένως, χρήσιμη.

ΒΙΝΤΕΟ

Φυτεύοντας ή κάνοντας μιά τρύπα στο νερό; Όπως και να το δεί κανείς, το βέβαιο είναι πως το τεχνητό νησί, το Freedom Cove, που δημιούργησαν η κυρία Catherine King και ο κύριος Wayne Adams στον Καναδά, περιλαμβάνει πάμπολλα φυτά, λαχανόκηπο και τέσσερα θερμοκήπια. Όσο για την τρύπα, ναι και αυτή υπάρχει. Για ψάρεμα από το σαλόνι.

Συμβουλές αλλά και προτροπές, παρατηρήσεις αλλά και προτάσεις είναι, σε γενικές γραμμές, ευπρόσδεκτες. Το εάν θα γίνουν και αποδεκτές είναι, σε γενικές γραμμές, μιά άλλη ιστορία.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Σε δουλειά να βρισκόμαστε.

Η επιθυμία του περιηγητή του ιστοτόπου για ενίσχυση των άμισθων συντελεστών του είναι αναφαίρετο δικαίωμα του. Παρέχοντάς του το κουμπί της δωρεάς, τον βοηθούμε να το ασκήσει.

Close Menu