Λαχανικά στον Ιστότοπο ‘Καλλιέργεια’

Λαχανικά

Το Κεφαλωτό Λάχανο στην Φάση Σχηματισμού της Κεφαλής

Κεφαλωτό Λάχανο – Καταγωγή & Εξάπλωση

Με το άρθρο που ακολουθεί, εγκαινιάζεται ακόμα μια σειρά εντελώς περιττών άρθρων, αφιερωμένων ετούτην την φορά στο Κεφαλωτό Λάχανο. Η ανάξια λόγου ταπεινή καταγωγή του και η θρασύτατη εξάπλωσή του θα μας απασχολήσει εδώ, χωρίς να παραπλανηθούμε από το πομπώδες όνομά του Κράμβη η λαχανώδης ποικ. η κεφαλωτή.

>>
Potato vitamins - Whole Potatoes and Sliced Potatoes

Πατάτα – 5. Σύνθεση, Ποιοτικά Χαρακτηριστικά & Διατροφική Αξία Πατάτας – Βιταμίνες της Πατάτας

Οι βιταμίνες της πατάτας είναι το αντικείμενο του πέμπτου μέρους του σεμνού αφιερώματος στην σύνθεση, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και την διατροφική αξία των κονδύλων της. Ένα πέμπτο μέρος, το οποίο ατυχώς για όλους, δεν είναι και το τελευταίο. Η συντακτική ομάδα της ‘Καλλιέργειας’ εύχεται καλά κουράγια στους αναγνώστες.

>>
Potatoes of Yellow and Red Peel Color

Πατάτα – 4. Σύνθεση, Ποιοτικά Χαρακτηριστικά & Διατροφική Αξία Πατάτας – Μεταλλικά Στοιχεία της Πατάτας

Το τέταρτο μέρος της παραδόξως δημοφιλούς σειράς που αναφέρεται στην σύνθεση, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και την διατροφική αξία των κονδύλων του Solanum tuberosum, έχει ως θέμα του τα μεταλλικά στοιχεία της πατάτας.

>>
Dietary Fiber In Potatoes - Potatoes on the Bench - Credits Jodiwilli

Πατάτα – 3. Σύνθεση, Ποιοτικά Χαρακτηριστικά & Διατροφική Αξία Πατάτας

Με μεγάλη υπερηφάνεια, τα θρεπτικά συστατικά της πατάτας και η συντακτική ομάδα της ‘Καλλιέργειας’, παραδίδουν στο αναγνωστικό κοινό το τρίτο μέρος του αφιερώματος στην σύνθεση, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και την διατροφική αξία των κονδύλων του φυτού.

>>
Potato protein - Potato Red, Purple, White

Πατάτα – 2. Σύνθεση, Ποιοτικά Χαρακτηριστικά & Διατροφική Αξία Πατάτας

Το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στην διατροφική αξία και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της πατάτας, το οποίο έχει ως θέμα τις εμπεριέχουσες στους κονδύλους πρωτεΐνες της πατάτας, προσδοκούμε, ελπίζουμε και πιστεύουμε πως δεν θα βγει πατάτα.

>>
Medium Sized Potato Tubers

Πατάτα – 1. Σύνθεση, Ποιοτικά Χαρακτηριστικά & Διατροφική Αξία Πατάτας

Η πατάτα κατάγεται από τα υψίπεδα των Άνδεων της Νότιας Αμερικής. Συνεπώς και οι υδατάνθρακες στην πατάτα – που αποτελούν και το πρώτο μέρος του αφιερώματος στην σύνθεση, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και την διατροφική αξία των κονδύλων της – είναι κατά κάποιον τρόπο και φορείς του λατινοαμερικάνικου πνεύματος.

>>

Η χρήση του υλικού, όπου δεν αναφέρονται δικαιώματα τρίτων, είναι απολύτως ελεύθερη. Η διάδοση του, ενδεχομένως, χρήσιμη.

Φυτεύοντας ή κάνοντας μιά τρύπα στο νερό; Όπως και να το δεί κανείς, το βέβαιο είναι πως το τεχνητό νησί, το Freedom Cove, που δημιούργησαν η κυρία Catherine King και ο κύριος Wayne Adams στον Καναδά, περιλαμβάνει πάμπολλα φυτά, λαχανόκηπο και τέσσερα θερμοκήπια. Όσο για την τρύπα, ναι και αυτή υπάρχει. Για ψάρεμα από το σαλόνι.

Μετάβαση στο περιεχόμενο