Καλλιέργειες Φυτών στον Ιστότοπο ‘Καλλιέργεια’

Καλλιέργειες

Paulownia Propagation -Tree Farm

Παυλώνια – 3. Πολλαπλασιασμός της Παυλώνιας

Μετά την ενθουσιώδη υποδοχή των δύο προηγούμενων μερών από την μητέρα και τους συγγενείς των συντακτών της ‘Καλλιέργειας’ (κινεζιστί 养殖), το αφιέρωμα στην καλλιέργεια της Παυλώνιας συνεχίζεται με το τρίτο μέρος να ασχολείται με τους τρόπους πολλαπλασιασμού της.

>>
Paulownia tree - Paulownia fargesii cultivation

Παυλώνια – 2. Καλλιέργεια της Παυλώνιας, Έδαφος & Θέση

Στο δεύτερο μέρος του αφιερώματος στην καλλιέργεια της Παυλώνιας εξετάζονται τα εδαφικά χαρακτηριστικά που ευνοούν την ανάπτυξή του δέντρου καθώς και οι ενδεικνυόμενες περιοχές για την φύτευσή του σε μεγάλη κλίμακα.

>>
Paulownia tomentosa

Παυλώνια -1. Είδη Παυλώνιας, Χαρακτηριστικά, Κλίμα

Μια από τις ουσιαστικότερες προσφορές της Κίνας στην ανθρωπότητα, πέρα από την θαυμάσια ιδεοληπτική γλώσσα της, είναι και η Παυλώνια. Η Παυλώνια ή Αυτοκρατορικό Δέντρο ή Kiri (σε απλά γειτονικά Ιαπωνικά) παρουσιάζει εξαιρετικό οικονομικό ενδιαφέρον με ισχυρό οικολογικό αποτύπωμα.

>>

Η χρήση του υλικού, όπου δεν αναφέρονται δικαιώματα τρίτων, είναι απολύτως ελεύθερη. Η διάδοση του, ενδεχομένως, χρήσιμη.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on reddit
Share on stumbleupon
Share on email

Φυτεύοντας ή κάνοντας μιά τρύπα στο νερό; Όπως και να το δεί κανείς, το βέβαιο είναι πως το τεχνητό νησί, το Freedom Cove, που δημιούργησαν η κυρία Catherine King και ο κύριος Wayne Adams στον Καναδά, περιλαμβάνει πάμπολλα φυτά, λαχανόκηπο και τέσσερα θερμοκήπια. Όσο για την τρύπα, ναι και αυτή υπάρχει. Για ψάρεμα από το σαλόνι.

Μετάβαση στο περιεχόμενο