Καλλιέργειες Φυτών στον Ιστότοπο ‘Καλλιέργεια’

Καλλιέργειες

Πολλαπλασιασμός της Αλόης βέρα - Ανεπτυγμένη Φυτεία Αλόης Βέρα

Καλλιέργεια της Αλόης (Aloe vera) – 4. Ο Πολλαπλασιασμός της Αλόης Βέρα

Κατόπιν πληθώρας παρακλήσεων από τους τέσσερις (4) συνεπείς αναγνώστες του αφιερώματος στην Αλόη βέρα, η συντακτική ομάδα της “Καλλιέργειας” παρουσιάζει με μεγάλη υπερηφάνεια, το 4ο μέρος της σειράς με τον χαριτωμένο τίτλο “Πολλαπλασιασμός της Αλόης βέρα”.
Και μπορεί ο πολλαπλασιασμός της Αλόης βέρα να συντελεί στην αναπαραγωγή των φυτών της Αλόης, αλλά η παραπάνω αναφερόμενη συντακτική ομάδα δεν μπορεί να κρύψει τις επιφυλάξεις της στο κατά πόσο συντελεί και στην αύξηση των αναγνωστών.

>>
Αλόη βέρα έδαφος - Φυτά Αλόης Βέρα σε Φωτογραφία του Lucianalopezrec

Καλλιέργεια της Αλόης (Aloe vera) – 3. Αλόη Βέρα Έδαφος & Θέση

Κατάλληλο για την Αλόη βέρα έδαφος κρίνεται εκείνο στο οποίο δεν παρατηρείται – που παρατηρείται – αξιοσημείωτη μείωση των αναγνωστών της σειράς των άρθρων που είναι αφιερωμένα στην καλλιέργειά της.

>>
Αλόη βέρα - Φυτά Αλόης Βέρα Ανθισμένα φωτογραφημένα από τον Lucianalopezrec.

Καλλιέργεια της Αλόης (Aloe vera) – 2. Κλίμα

Η Αλόη βέρα και η καλλιέργειά της έχουν συνδεθεί με τους τροπικούς. Τους τροπικούς της θερμής ατμόσφαιρας, των ζεστών ανθρώπων, των υπέροχων ακρογιαλιών, των καυτερών φαγητών και των τσουχτερών τιμών. Είναι όμως έτσι; Κατά κάποιον τρόπο ναι.

>>
Καλλιέργεια της Αλόης (Aloe vera) - Φυτά Αλόης σε Επαγγελματική Καλλιέργεια

Καλλιέργεια της Αλόης (Aloe vera) – 1. Χαρακτηριστικά & Εξάπλωση

Τα σκευάσματά της για κάποιους αποτελούν παμφάρμακα, για κάποιους άλλους συνηθισμένες αλοιφές και τίποτα άλλο. Όμως είτε πρόκειται για πανάκεια είτε για μύθο, το βέβαιο είναι πως η καλλιέργεια της Αλόης (Aloe vera) προσφέρει μιαν ενδιαφέρουσα εναλλακτική πηγή για την αύξηση του γεωργικού εισοδήματος.

>>
Άρδευση της Παυλώνιας - Φύλλα του Δέντρου Παυλώνια

Παυλώνια – 6. Άρδευση της Παυλώνιας & Λίπανση

Προς μεγάλην της θλίψη η συντακτική ομάδα της “Καλλιέργειας” ανακοινώνει πως το λαοφιλές αφιέρωμα στην καλλιέργεια της Παυλώνιας έφθασε στο τέλος του. Αλλά νοιώθει την ανάγκη να συμπληρώσει, πως και στην αρχή να βρισκόταν πάλι το ίδιο θα έκανε:

>>
Pruning of Paulownia - Paulownia Plantation - China

Παυλώνια – 5. Τεχνικές για το Κλάδεμα της Παυλώνιας

Το στοιχείο της έκπληξης είναι αναπόσπαστο κομμάτι για μια ζωντανή, όλο νεύρο ιστοσελίδα. Χρησιμοποιώντας το δείχνουμε στον περιηγητή της ότι η πλήξη και η βαρεμάρα δεν είναι το ατού της. Ετούτη την φορά το στοιχείο της έκπληξης είναι το εφτακοσιοστό εικοστό πέμπτο στην σειρά αφιέρωμα για την Καλλιέργεια της Παυλώνιας.

>>

Η χρήση του υλικού, όπου δεν αναφέρονται δικαιώματα τρίτων, είναι απολύτως ελεύθερη. Η διάδοση του, ενδεχομένως, χρήσιμη.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on reddit
Share on stumbleupon
Share on email

Φυτεύοντας ή κάνοντας μιά τρύπα στο νερό; Όπως και να το δεί κανείς, το βέβαιο είναι πως το τεχνητό νησί, το Freedom Cove, που δημιούργησαν η κυρία Catherine King και ο κύριος Wayne Adams στον Καναδά, περιλαμβάνει πάμπολλα φυτά, λαχανόκηπο και τέσσερα θερμοκήπια. Όσο για την τρύπα, ναι και αυτή υπάρχει. Για ψάρεμα από το σαλόνι.

Μετάβαση στο περιεχόμενο