Καλλιέργειες Φυτών στον Ιστότοπο ‘Καλλιέργεια’

Καλλιέργειες

Φύτευση της Ροδιάς - Ώριμα Ρόδια στο Δέντρο

Η Φύτευση της Ροδιάς & η Εγκατάσταση

Το τέταρτο μέρος του αδιαπτώτως δημοφιλούς αφιερώματος στην επαγγελματική καλλιέργεια της Ροδιάς, έχει ως θέμα του την φύτευση των δενδρυλλίων στον νέο οπωρώνα, μαζί με μια σύντομη αναφορά στα έργα και τις εργασίες υποδομής καθώς και των μεταχειρίσεων των δενδρυλλίων αμέσως μετά την φύτευση.

>>
Ρόδια Ωραίου Χρωματισμού Πάνω στο Δέντρο

Συστήματα & Αποστάσεις Φύτευσης της Ροδιάς

Το τρίτο μέρος του ανέλπιστα δημοφιλούς αφιερώματος στην επαγγελματική καλλιέργεια της Ροδιάς, αναφέρεται στις διατάξεις και τις ορθές αποστάσεις φύτευσης των δέντρων. Και επί τη ευκαιρία πηγαίνει και μια διαδικτυακή βόλτα στον κόσμο, για αξιολόγηση και σύγκριση συστημάτων και συστάσεων φύτευσης.

>>
Ανώριμα Ρόδια πάνω στο Δέντρο

Επιλογή Τοποθεσίας για την Εγκατάσταση της Ροδιάς

Το δεύτερο μέρος της πιασάρικης αναγνωστικά σειράς σχετικά με την επαγγελματική καλλιέργεια της Ροδιάς, καταπιάνεται με την επιλογή της κατάλληλης τοποθεσίας για την δημιουργία ενός νέου Ροδεώνα, όπου και παρουσιάζονται όλοι εκείνοι οι παράγοντες που αποτρέπουν ή επιτρέπουν την υλοποίηση ενός τέτοιου έργου.

>>
Ώριμα Ρόδια σε Επαγγελματική Φυτεία

Κλιματικές & Εδαφικές Απαιτήσεις της Ροδιάς

Μια νέα σειρά αφιερωμένη στην επαγγελματική καλλιέργεια της Ροδιάς ξεκινά με το άρθρο που φέρει τον τίτλο ‘Κλιματικές & Εδαφικές Απαιτήσεις της Ροδιάς’. Σε αυτό το άρθρο παρουσιάζονται όλες οι κλιματικές και εδαφικές παράμετροι που παίζουν καθοριστικό ρόλο για την εγκατάσταση, ανάπτυξη και παραγωγικότητα ενός Ροδεώνα.

>>
Καλοσχηματισμένη Κεφαλή Λάχανου

Κεφαλωτό Λάχανο – Η Φύτευση του Λάχανου

Η σειρά για την επαγγελματική καλλιέργεια του Κεφαλωτού Λάχανου (Brassica oleracea var. Capitata) συνεχίζεται ακάθεκτη με το έκτο αφιέρωμα, που έχει ως θέμα την γεμάτη συγκινήσεις διαδικασία φύτευσης του λαχανικού, η οποία ξεκινά από την προπαρασκευή του αγρού και φτάνει έως και την εγκατάσταση των φυτών.

>>
Φύλλα & Εξαιρετικά Καλοσχηματισμένη Κεφαλή Λάχανου

Κεφαλωτό Λάχανο – Η Σπορά του Λάχανου

Με βασικό θέμα την σπορά του Κεφαλωτού Λάχανου (Brassica oleracea var. Capitata), προσφέρεται στο φυλλορροόν αναγνωστικό κοινό, το πέμπτο στην (αξιοθρήνητη) σειρά άρθρο – μια σειρά που είναι ολοκληρωτικά αφιερωμένη στην επαγγελματική καλλιέργεια αυτού του πάντοτε δημοφιλούς φυλλώδους λαχανικού.

>>

Η χρήση του υλικού, όπου δεν αναφέρονται δικαιώματα τρίτων, είναι απολύτως ελεύθερη. Η διάδοση του, ενδεχομένως, χρήσιμη.

Φυτεύοντας ή κάνοντας μιά τρύπα στο νερό; Όπως και να το δεί κανείς, το βέβαιο είναι πως το τεχνητό νησί, το Freedom Cove, που δημιούργησαν η κυρία Catherine King και ο κύριος Wayne Adams στον Καναδά, περιλαμβάνει πάμπολλα φυτά, λαχανόκηπο και τέσσερα θερμοκήπια. Όσο για την τρύπα, ναι και αυτή υπάρχει. Για ψάρεμα από το σαλόνι.

Μετάβαση στο περιεχόμενο