Έδαφος & Υποστρώματα

Έδαφος & Υποστρώματα

Ξινήθρα (Oxalis pes-caprae), Πιθανός Δείκτης Κλίματος, σε Ελαιώνα

Φυτά Δείκτες Εδάφους: Τι Είναι και Πως Αξιοποιούνται

Τα Φυτά Δείκτες Εδάφους χάρις στην ιδιότητα τους να πληροφορούν σχετικά με τις εκάστοτε εδαφικές συνθήκες στις οποίες βρίσκονται, αποτελούν έναν πολύτιμο εμπειρικό σύμμαχο και βοηθό για τον κηπουρό ή τον παραγωγό, στη προσπάθειά του να αντιληφθεί διάφορα γνωρίσματα του εδάφους του κήπου ή του αγρού.

>>
Horticultural Use of Zeolite as in a Salad Crop

Η Γεωργική Χρήση του Ζεολίθου & των Προϊόντων του

Η γεωργική χρήση του Ζεολίθου και των ζεολιθικών προϊόντων δείχνει να απασχολεί περισσότερο όλο και περισσότερους – επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες καλλιεργητές. Και όλα δείχνουν πως καλώς πράττουν, μιας και ο κατάλληλος για γεωργική χρήση Ζεόλιθος παρουσιάζει αρκετά ελκυστικά χαρακτηριστικά.

>>

Η χρήση του υλικού, όπου δεν αναφέρονται δικαιώματα τρίτων, είναι απολύτως ελεύθερη. Η διάδοση του, ενδεχομένως, χρήσιμη.

Φυτεύοντας ή κάνοντας μιά τρύπα στο νερό; Όπως και να το δεί κανείς, το βέβαιο είναι πως το τεχνητό νησί, το Freedom Cove, που δημιούργησαν η κυρία Catherine King και ο κύριος Wayne Adams στον Καναδά, περιλαμβάνει πάμπολλα φυτά, λαχανόκηπο και τέσσερα θερμοκήπια. Όσο για την τρύπα, ναι και αυτή υπάρχει. Για ψάρεμα από το σαλόνι.

Μετάβαση στο περιεχόμενο