Έδαφος & Υποστρώματα

Έδαφος & Υποστρώματα

Η Γεωργική Χρήση του Ζεολίθου

Το ενδιαφέρον για την γεωργική χρήση του Ζεολίθου τα τελευταία χρόνια παρουσιάζεται ιδιαίτερα αυξημένο. Και κάτι τέτοιο δικαιολογείται, από το αντίστοιχα ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την αξιοποίηση εκείνου του είδους των φυσικών πόρων που συμβάλλουν στην αύξηση της γεωργικής παραγωγής με το μικρότερο δυνατό περιβαλλοντικό κόστος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η χρήση του υλικού, όπου δεν αναφέρονται δικαιώματα τρίτων, είναι απολύτως ελεύθερη. Η διάδοση του, ενδεχομένως, χρήσιμη.

ΒΙΝΤΕΟ

Φυτεύοντας ή κάνοντας μιά τρύπα στο νερό; Όπως και να το δεί κανείς, το βέβαιο είναι πως το τεχνητό νησί, το Freedom Cove, που δημιούργησαν η κυρία Catherine King και ο κύριος Wayne Adams στον Καναδά, περιλαμβάνει πάμπολλα φυτά, λαχανόκηπο και τέσσερα θερμοκήπια. Όσο για την τρύπα, ναι και αυτή υπάρχει. Για ψάρεμα από το σαλόνι.

Συμβουλές αλλά και προτροπές, παρατηρήσεις αλλά και προτάσεις είναι, σε γενικές γραμμές, ευπρόσδεκτες. Το εάν θα γίνουν και αποδεκτές είναι, σε γενικές γραμμές, μιά άλλη ιστορία.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Σε δουλειά να βρισκόμαστε.

Η επιθυμία του περιηγητή του ιστοτόπου για ενίσχυση των άμισθων συντελεστών του είναι αναφαίρετο δικαίωμα του. Παρέχοντάς του το κουμπί της δωρεάς, τον βοηθούμε να το ασκήσει.

Close Menu